Menu
Artikels

Duurzaam trouwen

Van mij moet er niet te stijf gedaan worden op trouwfeesten. Op de trouw van mijn broer vond ik het bijvoorbeeld fantastisch dat er aan foodsharing werd gedaan. De schotels kwamen op tafel en iedereen kon eten nemen naar believen. Zoals dat thuis ook gaat, gezellig en ongedwongen. Nog meer fantastisch vond ik het dat er ook vegetarische en veganistische opties waren voorzien. Ook wat de decoratie betreft, werd er aan duurzaamheid gedacht. De bloemen stonden in hergebruikte bokaaltjes en oude apothekerspotten van mijn ouders. Ik heb een aantal ruikers mee naar huis gekregen en gedroogd, zo gaan ze nog lang mee.

Op 13 oktober 2019 vindt een nieuwe editie van de trouwbeurs I do I do plaats, en deze keer staat die in het teken van duurzaamheid. Ben of ken je een toekomstige bruid(egom) die wel fan is van een eco trouw? Ik mag twee volgers blij maken met een gratis ticket! Je mag voor jezelf of een vriend(in) deelnemen. Wat moet je doen?

1. Je volgt mij en I do I do op Instagram.

2. Je liket deze post op Instagram.

3. Je deelt in de comments daar alvast één tip voor een duurzame trouw. Neem je deel voor iemand anders? Vergeet die persoon dan niet te taggen!

Deelnemen kan tot en met dinsdag 10 september 2019.

Praktische info trouwbeurs: Zondag 13 oktober van 10 tot 17u in Zuiderpershuis (Waalsekaai 14, Antwerpen)

Extra dank aan Two is a crowd, door hen kan ik jullie deze wedstrijd aanbieden!

No Comments

    Leave a Reply