#1permaand – Aankoop van juni 2019

minimalisme consuminderen één kledingstuk per maand kopen tweedehands kledij

Twee euro. Zoveel kostte deze broek op een rommelmarkt. En ik beken. Ik heb me laten verleiden door die lage prijs. Zo kocht ik in juni dus voor de derde keer op korte tijd een broek. Overbodige aankoop? Hear me out. Ik wilde er eigenlijk een short van maken, want ik voel me niet meer zo comfortabel in de twee exemplaren die ik nu heb. Denk: taille te laag en broekspijpen te kort. Maar nu ik deze jeans zo draag, vind ik die mom jeans fit eigenlijk wel leuk. What to do? Verder op zoek gaan naar een short of knippen in deze broek?


Mijn outfit is trouwens behoorlijk duurzaam: ik combineerde de tweedehands jeans met een topje van eco merk Thinking Mu. De bandana en sandaaltjes zijn ook tweedehands (beide gekocht in Amerika).

Wat zal ik kopen in juli? Volg me op Instagram om geen enkele #1permaand te missen!

Leave a Comment

Required fields are marked *.