#1permaand – Koopje van mei 2019

consuminderen uitdaging één kledingstuk per maand

So this happened. Mijn broek is gescheurd tijdens de les. Daardoor moest ik tijdens een springuur vlug een nieuwe gaan halen. Ninove staat nu niet bepaald gekend om zijn duurzame shops, dus ik heb moeten afzakken naar H&M en co. Ik koos voor een zwarte jeans van ONLY. Dit merk scoort uiteraard niet voldoende op Good On You, maar ik had een broek nodig en het moest snel gaan. Hij heeft een hoge taille, is een losser model (wegens het opgelopen trauma) en rafelt wat onderaan.

Mijn aankoop van de maand mei is bij deze dus opnieuw een broek. Balen wel, want thuis had ik er nog voldoende liggen. Mijn Levi’s van maart onder andere.

Op de hoogte blijven van wat ik elke maand koop? Volg me op Instagram!

Leave a Comment

Required fields are marked *.