Menu
Artikels

Nieuw project: Eco Lifestyle Tours met Mixua

Tijd voor een welgemeende DANKUWEL! Jullie reacties en likes op de sociale media helpen me om niet alleen om te groeien als blogger, maar ook als persoon. Door jullie steun kan ik zaken bereiken waar ik als bescheiden startende freelancer alleen maar van had kunnen dromen. Zo kan ik jullie met trots aankondigen dat ik ga samenwerken met deze power lady.

mixua econista eco lifestyle tours gent eco teambuilding

Ik weet nog dat ik dacht: “Waarom heb ik daar zelf niet eerst aan gedacht?” Emilia van Mixua geeft al een tijdje Eco Lifestyle Tours, onder andere in Gent. Ik leerde haar vorig jaar kennen op het Fair Fashion Fest. Al snel werd duidelijk dat we dezelfde waarden hoog ik het vaandel dragen: duurzaamheid, eerlijke handel en af en toe eens een hoedje dragen. Ze is niet alleen bezig met rondleidingen, maar ze heeft ook een blog, webshop én een pop-up shop in Kapelle-op-den-Bos. Je zou ervan verbaasd staan dat ook zij maar 24 uur op een dag heeft.

Het was via Britt van The Sustainable Marketeer dat ik een paar maanden geleden te weten kwam dat Emilia zocht naar een extra gids in Gent. Ze treft haar doel beter dan Tinder, die Britt. Op die manier heb ik per ongeluk genetwerkt, denk ik. Vroeger huiverde ik bij het idee van netwerken. Ik associeerde dat met stijve bedoeningen en blaaskaken die enkel geïnteresseerd zijn in winstbejag en dus niet oprecht in jouw verhaal. Via mijn blog heb ik al veel mensen leren kennen die ook bezig zijn met duurzaamheid. Dat gaat allemaal zo spontaan, dat het helemaal niet aanvoelt als dat saaie netwerken. De eerste duurzame blaaskaak moet ik overigens nog ontmoeten.

Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van #teammixua en kijk al uit naar mijn eerste rondleiding! See you op de straten van Gent!

No Comments

    Leave a Reply